Projecten

Onze Projecten


Wat hebben we allemaal gerealiseerd

Decorative Resin: glasdecoratie op deurpanelen en ramen


Binnen- en buitendeuren, erkers, bovenlichten, ramen en scheidingswanden. Steeds vaker worden deze voorzien van decoratief glas. Niet alleen omdat het spel van zon, licht, schaduw en kleur zichtbaar wordt, maar ook uw persoonlijke keuze in het design en kleur geven juist dat beetje extra voor een warm woongevoel.Omgetoverde entree 


Door het combineren van glazen inzetpanelen in deuren met in dezelfde stijl ontworpen zij- en bovenlichten, wordt een eenvoudige entree omgetoverd tot een entree met klasse en schoonheid.

Glas in lood ramen in isolatieglas


Bestaande glas in lood panelen: zonde om ze te verwijderen. Het geeft allure en stijl aan uw huis. Door weersinvloeden worden ze echter aangetast en gaan ze uiteindelijk verloren. 

Door aanpassing en zelfs renovatie kan het glas in lood ingebouwd worden in isolatieglas. Hierdoor blijft het glas en het lood behouden en wordt beschermd tegen alle weersinvloeden. 

Het inbouwen in isolatieglas kan in floatglas, maar ook gelaagd, gehard en zelfs ontspiegeld glas.

Decorative Resin op spiegel of glas als kado


Een huwelijksfeest, 'n behaalde Abraham of Sarah mijlpaal, het vieren van een geboorte van een jongen of een meisje, of er is een jubileum te vieren: Deze mijlpalen zijn heel goed te verwerken met de Decorative Resin op b.v. klokken, geboortespiegels, hartenspiegels en windlichten wat een speciale sfeer creeert met de diversiteit in kleuren en ontwerpen.

Ook is er veel mogelijk met eigen ontwerpen of een afbeelding van een foto op glasplaat of spiegel.

Eigen ideeen en ontwerpen op raamhangers, een eyecatcher voor het raam of in een showroom.

Gepersonaliseerde logo's

Als bedrijf zijnde wilt u uw logo duidelijk in beeld, zichtbaar voor klanten, herkenbaarheid en opvallend.

Met de Decorative Resin kan elke logo aangebracht worden op glasplaten, zowel voor binnen als buiten, in elke gewenste kleuren. Ook met led-verlichting kan er zichtbaarheid gecreeerd worden om ook in het donker duidelijkheid te geven.