Onze producten

Smits Glas en Raamdeco

Binnen en buitendeuren, erkers, bovenlichten en scheidingswanden, steeds vaker worden deze voorzien van decoratief glas.

Niet alleen omdat het spel van zon, licht, schaduw en kleur zichtbaar wordt, maar ook Uw persoonlijke keuze in het design en kleur geven juist dat beetje extra voor een warm woongevoel.

 

Door het combineren van glazen inzetpanelen in deuren met in dezelfde stijl ontworpen zij- en bovenlichten, wordt een eenvoudige entree omgetoverd tot een entree met klasse en schoonheid.

 

Wilt u uw mooie bestaande glas in lood panelen of ramen verwerkt hebben in dubbelglas, ook dit kunnen wij voor uw realiseren!!

Of kiest U liever voor verwerking van het glas in lood in dubbel glas of ontspiegeld glas? Dat is bij ons ook mogelijk!!

 

Naast onze designs is er uiteraard ook de mogelijkheid Uw eigen tekening, afbeelding of logo door ons te laten verwezelijken.

 

Niet alleen glas, maar ook spiegels, tegels, trespa, behoren tot de mogelijkheden om gedecoreerd te worden!!

 

Zoekt U een cadeau op glas of spiegel, ontworpen met een afbeelding voor iemand die U kent, ook daarvoor bent U bij ons aan het goede adres en voor een betaalbare prijs!! Denk aan spiegels met een geboorteafbeelding, naam en datum erop, windlichten met een bepaalde afbeelding, raamhangers, klokken met eigen ontworpen afbeeldingen erop!!

 

Ook voor afbeeldingen op grafzerken, of het ontwerpen van grafzerken in glas kunnen wij voor u realiseren! Neem een kijkje in ons fotoboek.